diumenge, 17 de febrer del 2013

LA CUINERA RESESLLEÇA: EL JOC DE L'APROFITAMENT


Quan parlem de receptes, sembla que siguin coses aïllades, avui farem un joc que podeu posar en pràctica.

Ahir vaig dinar coliflor amb patates, és la millor època i la podem trobar a bon preu i sabor. L’hem fet tota, i ens ha sobrat perquè era massa gran.
De segon vaig fer carn picada amb xampinyons.

Aixíe que avui aprofitem i farem els quatre primers dels pròxims dies:
  1. La coliflor, una mica de nata que tenim al congelador (ens va sobrar l’altre dia i el van congelar en glaçoneres), una mica de mostassa i les restes de formatge de cabra que teníem a la nevera. Barregem, posem en motlles i acompanyen d’una amanida.
  2.  
  3. Les patates de la coliflor, piquem alls i en una paella amb poc oli ho posem a foc lent. Quan canviïn de color afegim les patates, i restes de tot el que trobem a la nevera (pollastre, pernil,.....), afegim una cullereta de pebre vermell i servim
  4.  
  5. Amb la mica de carn picada amb xampinyons, una mica de tomàquet fregit, que hem fet quan els tomàquets estaven a bon preu i envasat, fem unes crestes. Amb una mica de verdures que tinguem a la nevera fem un saltejat i a menjar
  6.  
  7. Quan van fer els xampinyons van treure els peus, que no van llançar. Amb ells farem una tempura, que si les acompanyen altres “tempures”, restes de fulles d’enciam verdes, part verda de cebes tendres.... tindrem un plat diferent i divertit

Com veieu és fàcil aprofitat tot, i fins i tot podem aconseguir plats més creatius que els “originals”. 

Ara vosaltres, obriu la nevera.... Què teniu de menjar?

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Envia el teu comentari!