Ara que ja gairebé s'acaben les festes, en parlarem sobre com aprofitar els torrons que ens han sobrat!
- Una idea pel torró d'Alacant: Pols de torró!
·
Barregem amb farina per fer
pastissos
·
Amb sucre, i fer un sucre amb
sabor de Turró
·
Per arrebossar, convinent amb pa
rallat (casolà, és clar)
·
Per fer flam, afegim amb la llet
·
Per fer salses
·
.......
- Us vindria de gust tenir torró fora de temporada?
Triturem el torró i ho posem al forn (no posar
mai de 80ºC), estès en una safata amb paper de cuina.
Ho deixem assecar i ho guardem en un pot.
- I si fem bombons de coco i xocolata?
Necessitem xocolata desfeta, i resta de torrons variats
i com a premi, el coco que quedava dels panellets
Barregem el torró triturat amb les restes de coco ratllat.
Fem boles i les cobrim de xocolata. Una vegada
fred les guardem (si podem... je,je,je)
- I l'últim: Oli de torró de Xixona!
Triturem el torró de Xixona amb una oli de gira-sol......i ja està!
Però compte: No aguanta bé la
calor! Millor fer-ho servir com a vinagreta o al final de la cocció.
Bé, aquest són uns petits consells.
Continuarà.....
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Envia el teu comentari!