dijous, 3 de gener del 2013

LA CUINERA RESESLLENÇA: COM APROFITAR ELS TORRONS



Ara que ja gairebé s'acaben les festes, en parlarem sobre com aprofitar els torrons que ens han sobrat!

  •   Una idea pel torró d'Alacant: Pols de torró!
Triturem el torró i...
·          Barregem amb farina per fer pastissos
·         Amb sucre, i fer un sucre amb sabor de Turró
·         Per arrebossar, convinent amb pa rallat (casolà, és clar)
·         Per fer flam, afegim amb la llet
·         Per fer salses
·         .......
  •   Us vindria de gust tenir torró fora de temporada?
Per fer-ho, molt fàcil, aprofitem el calor del forn desprès de fer-lo servir per una altra cosa.
Triturem el torró i ho posem al forn (no posar mai de 80ºC), estès en una safata amb paper de cuina.
Ho deixem assecar i ho guardem en un pot.

  • I si fem bombons de coco i xocolata?
Necessitem xocolata desfeta, i resta de torrons variats i com a premi, el coco que quedava dels panellets

Barregem el torró triturat amb les restes de coco ratllat.
Fem boles i les cobrim de xocolata. Una vegada fred les guardem (si podem... je,je,je)

  • I l'últim: Oli de torró de Xixona!

Triturem el torró de Xixona amb una oli de gira-sol......i ja està!
Però compte: No aguanta bé la calor! Millor fer-ho servir com a vinagreta o al final de la cocció.


Bé, aquest són uns petits consells. Continuarà.....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Envia el teu comentari!