dimarts, 13 de març de 2012

LA CUINERA RESESLLENÇA: EL PA

El pa és un dels productes que més es consumeix, però també que més es llença. Aquí tens alguns consells per evitar aquest malbaratament...

  1. El pa d'un dia per l'altre es fa dur, fes-ne torradetes al forn o congela'l!
  2. No llencis mai el pa sec, pots consultar algunes receptes per aprofitar-lo en anteriors entrades del bloc!
  3. Ratlla el pa i tindràs farina per fer arrebossats
  4. El pa amb tomaquet és la manera més tradicional de menjar el pa sec!
  5. Fes-ne crostons per sopes i cremes. Cal tallar-lo a dauets i fregir-lo. Un cop fred, pots guardar-lo en una carmanyola.

1 comentari:

  1. Aprofitant que arriba la setmana santa, amb el pa sec es poden fer torrijas, la meva sogra remulla el pa sec en llet i ho fregeix amb ou, sucre al gust.

    ResponSuprimeix

Envia el teu comentari!