- El pa d'un dia per l'altre es fa dur, fes-ne torradetes al forn o congela'l!
- No llencis mai el pa sec, pots consultar algunes receptes per aprofitar-lo en anteriors entrades del bloc!
- Ratlla el pa i tindràs farina per fer arrebossats
- El pa amb tomaquet és la manera més tradicional de menjar el pa sec!
- Fes-ne crostons per sopes i cremes. Cal tallar-lo a dauets i fregir-lo. Un cop fred, pots guardar-lo en una carmanyola.
Consum responsable, cuina d'aprofitament, ecoconsells, actualitat i molt més.
dimarts, 13 de març del 2012
LA CUINERA RESESLLENÇA: EL PA
El pa és un dels productes que més es consumeix, però també que més es llença. Aquí tens alguns consells per evitar aquest malbaratament...
Etiquetes de comentaris:
aprofitament,
crostons,
la cuinera resesllença,
pa
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Aprofitant que arriba la setmana santa, amb el pa sec es poden fer torrijas, la meva sogra remulla el pa sec en llet i ho fregeix amb ou, sucre al gust.
ResponElimina